Om oss

Under 2016 öppnades Odds and Ends på Kungsgatan 2a i Karlstad. Från början endast som butik, men när efterfrågan efter att kunna se sortimentet på internet snabbt blev stor beslutade vi oss för att komplettera butiken med en webbshop.

 

Hos oss kan du finna nutida heminredning och möbler som håller hög kvalité.

Ni känner kanske igen erkända varumärken som Skultuna, House Doctor och PR Home? Vi erbjuder även producenter som är "up and coming", såsom Caia of Sweden, Simply Chocolate, Kobo och Whiter Shade. Hos oss kan ni hitta unika, personliga ting. Vi handplockar inredning som känns rätt i tiden, har en hantverksmässig design och som känns nyskapande.

 

Vi, som driver Odds and Ends, har en gedigen erfarenhet från heminrednings- och retail branschen. Hos Odds and Ends har vi skapat en vacker, inspirationsrik miljö där ni kan finna ting att älska. Kom förbi och säg hej eller upptäck vårt sortiment via webben. Bli inspirerade av detaljer som har potential att bli just den där saken som saknas i ditt hem, som ökar trivseln i din bostad. Med vår inredning vill vi förmedla en känsla, en upplevelse av att unna sig det där lilla extra.

Varmt välkommen till oss!

 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Handla
Information
Moms visas: